Banner 468 x 60px

 

26 Ιουλ 2012

ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ
Στην οδό Μιαούλη λίγο πριν την πλάζ Σουβάλα, μέσα στον περιφραγμένο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Χαλκιδέων υπάρχει εκτεθειμένος ηλεκτρικός μετρητής της ΔΕΗ (χωρίς καπάκι). Στο κάτω μέρος διακρίνονται οι 3 ασφάλειες (τύπος φυσιγγιού). Τη συνδεσμολογία που βλέπετε μπορεί άνετα να την πλησιάσει οποιοσδήποτε είτε με τα χέρια του είτε με τη βοήθεια κάποιου αντικειμένου αφού βρίσκεται σε απόσταση ενός μέτρου από την περίφραξη , όπως φαίνεται και από τη διπλανή φωτογραφία.
Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στον περιβάλλοντα χώρο εντοπίζει εύκολα ότι το καπάκι βρίσκεται κάτω ακριβώς από το τσιμεντένιο κολωνάκι όπου στηρίζεται ο μετρητής.Προφανώς έχει πέσει είτε από το δυνατό αέρα (που είναι το πιο πιθανό σενάριο) είτε μετά από κάποια επισκευή. Αν λάβει υπόψη του κανείς ότι αφορά ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ αντιλαμβάνεστε τον κίνδυνο που μπορούν να διατρέξουν τα παιδιά που θα πάνε να παίξουν σ' αυτό το σημείο.



Το σημείο αυτό έχει επισημανθεί και στην ενότητα ΧΑΛΚΙΔΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ, (με κοντινή φωτογραφία του μετρητή). Ημ/νια λήψης φωτογραφιών : 26/07/2012

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΗ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ είπε...

Έχεις δίκιο .Θα μπορούσα να το γράψω κι έτσι ή να το αναφέρω ως γνωμονοκιβώτιο. Θα το διορθώσω άμεσα

Δημοσίευση σχολίου

Για λόγους ασφαλείας , όλα τα σχόλια θα εγκρίνονται πρώτα από το διαχειριστή του ιστολόγιου.