Banner 468 x 60px

 

12 Ιουλ 2013

ΒΟΥΡΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

0 ΣΧΟΛΙΑ
Πριν από λίγους μήνες ζήτησα από την κ. Αλιακίζογλου να παρεβρεθώ σε εκδήλωση που θα γινόταν στα πλαίσια ενημέρωσης των καθηγητών που κάνουν το μάθημα του ΣΕΠ στα Γυμνάσια της Εύβοιας με σκοπό να δείξω στους συναδέρφους εικόνες από την καθημερινή ζωή μας στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ που βρίσκεται στην περιοχή του Βούρκου Χαλκίδας. Μέσα σε ένα πρωινό τραβήξαμε (εγώ και κάποιοι συνάδερφοι) μια σειρά φωτογραφιών από τα εργαστήρια και τους χώρους που απασχολούνται οι μαθητές μας και μετά από ένα επίπονο Σαββατοκύριακο δημιούργησα το παρακάτω βιντεάκι το οποίο και παρουσίασα.
Δυστυχώς , για ευνόητους λόγους, αφαίρεσα τη μουσική επένδυση του βίντεο που ήταν από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά Hawaii 5-0. Το βιντεάκι είναι χιουμοριστικό αλλά και αρκετά διαφωτιστικό για τις προδιαγραφές των εργαστηρίων μας:



Γιατί το αναρτώ τώρα (μέσα Ιουλίου 2013); Τιμής ένεκεν για τους συναδέρφους που μπαίνουν στις 22 Ιουλίου σε διαθεσιμότητα με την τακτική του "ξαφνικού θανάτου" και τους μαθητές τους που θα βρίσκονται "επί ξύλου κρεμάμενοι" από Σεπτέμβρη. 12-7-2013 Εκπαιδευτικός Α. Χαλικόπουλος

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

Για λόγους ασφαλείας , όλα τα σχόλια θα εγκρίνονται πρώτα από το διαχειριστή του ιστολόγιου.